BÜTÜNSEL TIP NEDİR? I BİLGE AKSOM

BÜTÜNSEL TIP NEDİR? I BİLGE AKSOM

ABONE OL
Haziran 26, 2023 15:03
BÜTÜNSEL TIP NEDİR? I BİLGE AKSOM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BÜTÜNSEL TIP NEDİR?

Business Channel Türk TV’de yayınlanan ALSANA İŞ daveti BİLGE AKSOM konuk oldu.

📍Bütünsel Tıp nedir?

📍Tamamlayıcı Tıp nedir?

Instagram: @businesschannelturk

Instagram: @ businesschannelturkdergi

YouTube: İş Kanalı Türk

İŞ KANALI HAKINDA

İngiltere menşeili Business Channel TV’nin TÜRKİYE temsilcisi olan BUSINESS CHANNEL TÜRK TV, 2012 yılından itibaren iş dünyasına odaklı Dijital bir TV kanalıdır. Yayınlarına İstanbul Florya stüdyolarında devam deposu. Açıldığı günlerde bugüne kadar yaklaşık olarak 50 bin iş insanıA ve firmaya içerik hizmeti yürütülmüştür. Hali hazırda bulunan YouTube kanalında 20 bin aşkın içerik yayınlanmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’de bulunan tüm fuar organizasyonlarının standı çekme ve röportajlarını yayınlama “FUAR TV” adı altında dijital platformunda sahibidir.

Türkiye’de Televizyon yayıncılığına yeni bir anlayış getiren Business Channel, RTÜK tarafından lisanslandırılmış olup yayınlarına Dijital olarak devam etmiştir. Gelişmekte olan içerik üretme anlayışı ve asla internet ve reklamcılıkla ilgili Business Channel’ın ürettiği yüzyıllarda piyasaya sürdüğü günümüzdeki kadar hakim değildi. Business Channel’ın amacı iş farklılıklarını yeni başlamış, henüz dijital mecralarda yer alan insanlarda kişinin gösterebilmesinin işini büyütmesini amaç edinmiştir. Kanal aynı zamanda kendi yayınları ve başka mecralar içinde hali hazırda bulunan stüdyo ve yapım ekibi ile diğer kanallar ve internet siteleri için de içerikler üretmektedir.

Kanalın en uzun süredir devam eden programı Nesrin İÇLİ’ nin kullanımı “PERSPEKTİF” programıdır. TV de aynı zamanda imtiyaz sahibi ve yöneticisi Sertan KIRÇO’nun “VİZYON” programı ve Gülben AKGÜL’ün kullandığı “İŞİBİLEN” programı yayınlarına devam etmektedir.
Kanal yayıncılık çatısı altında bir yıldır Business Channel Türk, DERGİ’sinde yayınlanıyor .

Dergi yine iş insanlarının ve cemiyet hayatlarının birçok ünlü başarılı insana yer verdi. Genel Yayın Yönetmenliğini Doğukan KAYA ve Programlar Müdürlüğünü Erbil CAVILDAK yapmaktadır. Kanal genç kadrosu ile medya sektörü için yeni başlangıçlar yapan birçok genci tecrübesi aramaksızın yetiştirmiş ve işveren üretmiştir. Yayınlarımızı aşağıdaki linklerden edinebilirsiniz.

https://businesschannel.com.tr/
https://www.youtube.com/c/BusinessChannelTVV
https://www.youtube.com/c/BusinessChannelT%C3%BCrkTVofficial
https://www.instagram.com/ businesschannelturk/
https://businesschanneldergi.com/

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r