Seyhan Soylu’dan Selin Ciğerci’ye bomba sözler: “Kadın namuslu olur”.

Seyhan Soylu’dan Selin Ciğerci’ye bomba sözler: “Kadın namuslu olur”.

ABONE OL
Eylül 29, 2023 15:11
Seyhan Soylu’dan Selin Ciğerci’ye bomba sözler: “Kadın namuslu olur”.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Flash TV magazin yorumcularından Seyhan Soylu, Gökhan Çıra ile barışan Selin Ciğerci’ye çok ağır sözler söyledi. Flash TV’de yayınlanan “Al Sana Haber”de konuşan Soylu, “Kadın dediğin namuslu olur” ifadelerini kullandı.

Flash TV’de “Al Sana Haber” programını sunan yorumcu Seyhan Soylu, Gökhan Çıra ile barışan Selin Ciğerci için çok ağır ifadeler kullandı. Ciğerci’ye “namus” göndermesi yapan Soylu, Çıra için de “Geyik olarak dolaşanlar var. Gökhancım zaten dolaşıyorsun stüdyoya sokacağız seni öyle düşün” ifadelerini kullandı.

GEYİK OLARAN DOLAŞANLAR VAR, GÖKHANCIM DOLAŞIYORSUN

Flash TV’de yayınlanan programda Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci’nin barışmasına değinildi. Seyhan Soylu ise Çıra için de Ciğerci için de skandal denebilecek ifadeler kullandı. Soylu, “Pazartesi günü Selin Ciğerci için geyiği sokuyorum stüdyoya. O tür hayvanların taşınması için arabalar varmış özel. Zaten geyik olarak dolaşanlar var. Gökhancım zaten dolaşıyorsun stüdyoya sokacağız seni öyle düşün” dedi.

Selin Ciğerci için de şok edici ifadeler kullanan Soylu, “Bir kadın namusu temsil eder. Kadın namuslu olur. Erkeğinden ayrılır ayrılmaz manita yapar mı? Bir de Best Model’dan buluyor. Oraya katılanların yüzde 10’u namuslu oluyor. Namuslu bir insan bulsaydı ablasıyım ‘namuslusun’ derdim” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r