Dilan Polat cezaevi kurallarını tek tek öğrendi! Koğuşta dikkat çeken kedicik detayı: İlk gecesi böyle geçti…
  • Haberi Sisi'den Al
  • SEYHAN SOYLU
  • Dilan Polat cezaevi kurallarını tek tek öğrendi! Koğuşta dikkat çeken kedicik detayı: İlk gecesi böyle geçti…

Dilan Polat cezaevi kurallarını tek tek öğrendi! Koğuşta dikkat çeken kedicik detayı: İlk gecesi böyle geçti…

ABONE OL
Kasım 7, 2023 08:54
Dilan Polat cezaevi kurallarını tek tek öğrendi! Koğuşta dikkat çeken kedicik detayı: İlk gecesi böyle geçti…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin gündemi, Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasıydı… Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından gözaltına alınan çift, tutuklandı. Herkes, lüks paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Polat’ın cezaevi hayatını merak etmeye başladı. Ablası Sıla Doğu ile aynı koğuşta kalan Dilan Polat’a cezaevi kuralları tek tek anlatıldı. En çok eşi Engin Polat ile nasıl görüşeceğini merak eden Dilan Polat’ın kaldığı bölümdeki kedicik detayı şaşkınlık yarattı…

Türkiye, Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasına kilitlendi. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında olduğu 12 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polat çifti, tutuklandıktan sonra yüksek güvenlikli Marmara Cezaevi’ne sevk edildi. Herkes, lüks araçları ve gösterişli hayatıyla dikkat çeken, “Günde 750 bin TL harcıyorum” diyen Dilan Polat’ın cezaevinde ne yaptığını merak etti.

ÖNCE KURALLAR ANLATILDI…

Ablası Sinem Sıla Doğu ve aynı dosyadan tutuklu Nilgül Yılmaz ile aynı karantina koğuşunda kaldığı öğrenilen Dilan Polat, önce üst aramasından geçirildi.

Çocuklarıyla nasıl görüşeceğini merak eden Dilan Polat’a cezaevi memurları tek tek bilgi verdi. Öyle ki Dilan Polat’a haftada 10 dakika telefon görüşmesi yapabileceği, ayda 3 kez kapalı görüşe çıkabileceği, bir kez ise açık görüşte ailesiyle görüşebileceği söylendi.

İSTERSE MİLAN’I YANINA ALABİLECEK

Dilan Polat, isterse 6 yaşından küçük olan oğlu Milan’ı da yanına alabilecekti. Cezaevi görevlileri Dilan Polat’a, “Çocuklarınızın iyi olduğu konusunda haberler çıkıyor” diyerek moral verdi.

HAFTALIK 2 BİN 500 TL SINIR!

Katıldığı bir televizyon programında “Günde 750 bin TL harcıyorum” diyen Dilan Polat’ın cezaevinde harcayacağı tutar da öğrenildi. Buna göre Dilan Polat haftada sadece 2 bin 500 TL harcayabilecekti. Cezaevi kurallarına göre kantinde para geçmediği için Dilan Polat, almak istediği şeyleri bir gün önceden yazdırıp ertesi gün teslim alacağı söylendi.

DİKKAT ÇEKEN KEDİCİK DETAYI…

Kantinden aldığı şeylerin ücretinin de cezaevi müdürlüğündeki hesabından düşürüleceği belirtildi. Dilan Polat ve koğuş arkadaşı olan kardeşi Sinem Sıla Doğu ilk gecelerini kısa bir süre sohbet etti. Ardından geceyi uyuyarak geçirdi. Öte yandan Dilan Polat’ın kaldığı bölümde, Adnan Oktar davasından tutuklu bulunan kedicikler ile terör örgütü üyesi kadınların da bulunduğu öğrenildi.

DİLAN POLAT’IN EN ÇOK İLGİSİNİ ÇEKEN İZİN…

Dilan Polat, en çok da eşi Engin Polat ile nasıl görüşeceğini merak etti. Görevliler, cezaevinde eşlere yönelik tanınan açık görüş hakkından bahsetti.

Dilerse Polat çiftinin bu hakkını kullanabileceği belirtildi. Öyle ki Dilan Polat ve Engin Polat isterlerde Marmara İnfaz Kurumu’nda bu haktan faydalanabilecek…

ŞİRKETLERİNE KAYYUM ATANMASI TALEBİ…

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Polat çifti ve aile üyelerinden el koyulan 27 şirkete kayyım atanması talebinde bulundu. Başsavcılık gerekçe olarak şirket çalışanlarının bu süreçte mağdur edilmemesi gerektiğini belirtti.

LÜKS MARKALARDAN SINIRLI PİJAMAYA!

Dilan Polat, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda her fırsatta lüks markalara olan düşkünlüğüyle dikkat çekti. Kıyafetlerini ve ayakkabılarını her fırsatta gözler önüne serdi.

Ancak cezaevi kuralları gereği kıyafetlerine de sınır getirildi. Öyle ki Dilan Polat’a cezaevinde bir palto, üç tişört, iki pijama takımı, iki hırka, bir spor ayakkabısı, dört pantolon ve iki adet elbise için izin verildi…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r