Dilan Polat ile Engin Polat’ın 4 yıl önce çektirdiği fotoğrafta masada zengin olmayan fenomen yok!

Dilan Polat ile Engin Polat’ın 4 yıl önce çektirdiği fotoğrafta masada zengin olmayan fenomen yok!

ABONE OL
Kasım 20, 2023 07:48
Dilan Polat ile Engin Polat’ın 4 yıl önce çektirdiği fotoğrafta masada zengin olmayan fenomen yok!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dilan Polat ile Engin Polat’ın 4 yıl önce çektirdiği bir fotoğraf gündemi salladı. Çiftin masasında “Güzellik merkezi” maskesiyle kısa sürede zenginleşen sosyal medya fenomenleri vardı. Onlar arasında yer alan Eylül Öztürk ile kocasının serveti dudak uçuklattı.

Polat çifti kara para aklamadan çeteye kadar çok sayıda suçtan tutuklandı. 27 şirketine kayyum atandı. Bir fotoğraf ise saadet zincirini ortaya çıkardı. Dilan ve Engin Polat’ın da yer aldığı karede, kısa sürede zenginleşen sosyal medya fenomenleri yer aldı. Fotoğrafta Polat çifti, Merve Nur Akyüz- Yavuz Selim Korkut, İleyda-Tolunay Topal, Kenan-Eylül Öztürk, Nez Demir, Yasemin-Murat Yiğit ile Zülem-Mutlu Günler çifti vardı.

GÜRCİSTAN DETAYI…

Bu isimlerin ortak yanları Dilan Polat Güzellik Merkezi’nin şubelerini açmalarıydı. Ayrıca yurt dışı ziyaretlerinin başında Polat çiftinin de sık sık gidip geldiği Gürcistan ve Dubai vardı. Hepsi de Polat çiftinin servet yapmaya başladığı aynı zamanlardan itibaren zenginleştiği ortaya çıktı.

Merve Nur Akyüz ve Yavuz Selim Korkut çiftinin ortak özellikleri ise Dilan Polat’a ait Karabük, Sakarya ve İstanbul’da Pendik şubesini işletmeleriydi. Masadaki diğer çift Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit’in ise Dilan Polat’ın Bakırköy ve Kocaeli Gebze’deki şubelerini franchise yöntemiyle aldıkları ortaya çıktı.

AVUKAT İTİRAFÇI OLDU

Polatlar’la birlikte tutuklanan avukatları Ahmet Gün, etkin pişmanlıktan faydalanmak istedi. Dün savcıya ifade verdi. Sahte faturalar hakkında bildiklerini anlatan Gün’ün, Dilan ve Engin Polat ile Sıla Doğu’nun örgüt içindeki yerlerinden bahsettiği öğrenildi.

“ŞAKA YAPTIM”

Kara para aklamak ve dolandırıcılıktan gözaltına alınan Bahar ve Nihal Candan kardeşler, tutuklandı. Bahar Candan’a “Hesabıma 12 milyon TL aktarıldı” paylaşımı soruldu. Yanıtı akıllara durgunluk verdi: 2 yazacağıma yanlışlıkla 12 yazdım. Şaka yaptım.

Masadaki dikkat çeken isim Eylül Öztürk’tü. Anneçocuk videoları ile tanınan Öztürk, bir süre önce güzellik merkezi açtı. Bir anda servetine servet kattı. Amerika’dan peşin parayla 11 tane daire aldı. İstanbul Florya’da sayısız mülk edindiği ortaya çıktı. Eylül Öztürk’ün zenginliği yakınlarını bile şaşırttı. Bir anda milyon dolarlar kazanan Öztürk çiftinin mal varlığı dudak uçuklattı.

Korkut çifti, 2017’den sonra köşeyi döndü.

Tolunaylar, Dilan Polat Güzellik Merkezi’nin şubesini açtı.

İkili, Polat çiftiyle Dubai’ye gitti. Dönüşte şirket açtı. Lüks araçlar ve villalar aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r