Dilan Polat’la aynı masada oturan Eylül Öztürk fena panikledi! Milyon dolarlık villalarını bakın kime devretti!
  • Haberi Sisi'den Al
  • SEYHAN SOYLU
  • Dilan Polat’la aynı masada oturan Eylül Öztürk fena panikledi! Milyon dolarlık villalarını bakın kime devretti!

Dilan Polat’la aynı masada oturan Eylül Öztürk fena panikledi! Milyon dolarlık villalarını bakın kime devretti!

ABONE OL
Aralık 4, 2023 11:46
Dilan Polat’la aynı masada oturan Eylül Öztürk fena panikledi! Milyon dolarlık villalarını bakın kime devretti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dilan Polat, Engin Polat çiftiyle bir dönem samimiyeti dikkat çeken sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk’ün kısa sürede akıl almaz zenginliği magazin gündeminde çok konuşulmuştu. Öztürk, hakkında ortaya atılan “ABD’de peşin parayla 11 daire aldı” iddiası ortalığı karıştırmıştı. Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması, diğer fenomenlere kadar uzandı. 600’den fazla fenomen mercek altına alındı. Güzellik merkezleri açıp köşeyi dönen Eylül Öztürk, fena panikledi. Polatgiller tutuklanınca Eylül Öztür’ü de korku sardı. Miami ve Florida’daki milyon dolarlık villalarını bakın kimin üzerine devretmeye başladı. İşte merak edilen tüm detaylar…

 

Dilan ve Engin Polat çiftiyle bir dönem samimiyeti dikkat çeken Eylül Öztürk’ün son hamlesi dikkat çekti. Dilan Polat’ın Enercii’si bitti. Şubelerini açıp köşeyi dönen Eylül Öztürk panikledi! ABD’deki evlerinin tapularını devretti!

Anne-çocuk videoları çeken Eylül Öztürk, Polat’la tanıştı.

Güzellik merkezleri açtı. Bir anda ABD’de 11 ev, Florya’da sayısız daire ve kocasına Rolls Royse alacak kadar servet yaptı.

Polatgiller tutuklanınca onu da korku sardı. Miami ve Florida’daki milyon dolarlık villalarını eski ev sahibi Ferda Kavak’ın üzerine devretmeye başladı.

EYLÜL ÖZTÜRK MERCEK ALTINDA

Öte yandan; Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanmıştı. Operasyonun ardından, diğer sosyal medya fenomenleri de mercek altına alınmıştı.

Gündemde bu kez, sosyal medya fenomenliğinin yanı sıra güzellik merkezi açan ve kendi markasını kuran Eylül Öztürk vardı.

Seneler önce bir sitede paylaştığı videolarla tanınan Eylül Öztürk, kısa sürede servetine servet kattı. Oğlunu ABD’de dünyaya getirdi, eşine aldığı lüks araçlarla şov yaptı.

Son dönemde hızla zenginleşen sosyal medya fenomenleri kervanına o da katıldı. Kısa bir süre önce ‘çocuklarımın eğitimi için’ diyerek Amerika Birleşik Devletleri’ne taşındı.

Ancak hakkında soruşturma başlatılan ve tutuklanan Dilan ve Engin Polat ile aynı masada oturan Eylül Öztürk ile ilgili bomba iddialar ortaya atıldı.

Buna göre Eylül Öztürk, ABD’den peşin parayla tam 11 daire aldı. Türkiye’de ise sayısız mal varlığı ve villası vardı.

Eylül Öztürk’ün satın aldığı gayrimenkulleri yakın akrabalarının üzerine yaptırdığı iddiası da ortaya atıldı…

Eylül Öztürk, eşi Barış Kenan Özkan’a doğum gününde milyonlarca liralık Rolls-Royce marka araç almıştı!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r