Parti İçi Anket Sonuçlarına Göre Seçim Değerlendirmeleri ve Kadın Adayların Önemi

Parti İçi Anket Sonuçlarına Göre Seçim Değerlendirmeleri ve Kadın Adayların Önemi

ABONE OL
Şubat 7, 2024 15:03
Parti İçi Anket Sonuçlarına Göre Seçim Değerlendirmeleri ve Kadın Adayların Önemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Parti içi anket bilgilerine dayalı değerlendirmelerde bulunan bir yazı”

Maddi gelir karşılığı yapılmayan anket sonuçlarına göre, Hatay halkının memnuniyetsizliği dile getirilmiş ve Lütfü Savaş’ın değişmez olarak nitelenmesi durumunda AK Parti’nin seçimi kazanacağı öne sürülmüştür. Ayrıca, Ankara’da Mansur Yavaş’ın halk tarafından güvenilen bir figür olarak öne çıktığı ifade edilmiştir. Keçiören’de Melih Gökçek faktörünün etkili olduğu belirtilerek Turgut Altınok’un kazanma şansının düşük olduğu vurgulanmıştır.

Bakırköy’deki mevcut belediye başkanı Bülent Kerimoğlu’nun yaşadığı skandallar ve halkın gözündeki olumsuz imajının, CHP’nin kalesi olan Bakırköy’de güvensizlik yarattığı belirtilmiştir. Bu durumun düzeltilmesi için kadın bir adayın gösterilmesi gerektiği ifade edilmiştir. Ankara Genel Merkez’de ve İstanbul’da kadın aday başvurularının olduğu belirtilmiş, ancak Bakırköy’de skandalları unutturabilecek tek şeyin bir kadın aday olduğu öne sürülmüştür.

Arnavutköy’de AK Parti’li mevcut belediye başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın halk tarafından sıkılmış bir figür olduğu ve CHP’nin aday adayı Seval Ödemiş’in rakibi olarak öne çıktığı iddia edilmiştir. Ancak, yazıda yer alan uyarıda, AK Parti’nin eğer adayını değiştirmezse CHP’nin Seval Ödemiş ile kazanma şansının olduğu ifade edilmiştir.

Son olarak, CHP ve AK Parti yönetimine bir uyarıda bulunularak, halkın kadın adaylara yönelik bir talebi olduğu ve Bakırköy ile Arnavutköy gibi yerlerde kadın adayların ön plana çıkması gerektiği belirtilmiştir. Ekrem İmamoğlu’nun, Bakırköy ve Arnavutköy’deki kadınlarla işbirliği yaparak kazanma şansını artırabileceği vurgulanmıştır.

https://www.instagram.com/reel/C2PXEOOsZu7/?utm_source=ig_web_copy_link

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r