Letonya Büyükelçisi Peteris Vaivars ile Yapılan Müthiş Röportaj Yakında!

Letonya Büyükelçisi Peteris Vaivars ile Yapılan Müthiş Röportaj Yakında!

ABONE OL
Şubat 12, 2024 13:37
Letonya Büyükelçisi Peteris Vaivars ile Yapılan Müthiş Röportaj Yakında!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık 45 farklı ülkenin büyükelçileri ile gerçekleştirdiğimiz “Ülkeler ve Kahramanları” röportaj serisinin son halkası olan Letonya Büyükelçisi Peteris Vaivars ile gerçekleştirdiğimiz etkileyici röportaj çok yakında yayında olacak. Business Channel Türk ve Business Channel Türk Dergi olarak hazırladığımız bu özel röportaj, Ankara’nın yoklarında, ülkemize özel önem taşıyan birçok konuyu ele alıyor.

Röportaj, sadece bir televizyon programı değil, aynı zamanda bir sinema filmi gibi çekilen, 40 dakikalık özel bir içeriği barındırıyor. Programın yanı sıra Türkiye’nin prestijli dergilerinden biri olan Business Channel Dergi’nin kapağında da yayınlanacak.

Bu proje kapsamında şu ana kadar 8 büyükelçi ile başarılı röportajlar gerçekleştirildi ve toplamda 78 büyükelçi ile ulaşılacak hedefin yarısına ulaşıldı. Hedef, Türkiye’yi ziyaret eden büyükelçilerin yanı sıra, Cumhurbaşkanı ve Başbakan düzeyindeki röportajlarla daha da yüksek bir çıta koymak.

Büyükelçi röportajları, büyükelçilerin yoğun programları ve bu özel makamların zor alınabilir olması sebebiyle özel bir önem taşıyor. Türkiye’nin yabancı devlet erkanlarına iletişim ve tanıtım koordinasyonunda bu projenin özel bir katkı sağlaması hedefleniyor.

Ayrıca, röportajda Letonya’nın Avrupa Birliği üyeliği, 2 milyon nüfuslu bir Baltık ülkesi olması, başkenti Riga’nın güzellikleri, ve Noel ağacının ilk olarak Letonya’da yer alması gibi önemli bilgiler de paylaşıldı. Avrupa Birliği içinde etkin bir rol oynayan Letonya, yeşil doğası ve yaz aylarında keyifli tatil imkanları sunan bir ülke olarak öne çıkıyor.

https://www.instagram.com/reel/C2KYm-5q1Bu/?utm_source=ig_web_copy_link

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r