Atatürk’e Yapılan Eleştirilere Özgür Özel’den Sert Tepki!

Atatürk’e Yapılan Eleştirilere Özgür Özel’den Sert Tepki!

ABONE OL
Mart 5, 2024 13:14
Atatürk’e Yapılan Eleştirilere Özgür Özel’den Sert Tepki!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Atatürk’e yönelik sözlerine sert bir yanıt verdi. Bursa’da düzenlenen belediye başkanları aday tanıtım toplantısında konuşan Özel, Bahçeli’nin açıklamalarını eleştirerek şu ifadeleri kullandı:

“Devlet Bahçeli çıkmış ‘Özgür Bey’in akıl sağlığı yerinde mi? Atatürk öldü. Kendisi ruh mu çağırmış da Atatürk’le görüşmüş’ diyor. Kim ruhla, kim cinle, kim nereden besleniyor, fikri bir günde 180 derece değişiyor bilmem. Dün övdüklerine bugün küfretmenin, dün tükürdüğü suratı bugün öpmenin, dün ak dediğine bugün kara demenin neyin nesi olduğunu ben bilmem. Onu senin zihninle baş başa bırakıyorum.

Bilmen gereken bir şey var. Atatürk öldü diyorsan, sen bu Cumhuriyet düşmanlarına, Atatürk’e husumet duyanlara, Kurtuluş Savaşı yoktur diyenlere, keşke Yunan kazansaydı diyenlere koltuk değneği olduğun gün Atatürk senin için öldü. Ama Atatürk bizim yüreğimizde yaşıyor Sayın Bahçeli. Atatürk, 6. filoyu denize dökenlerin, her seferinde bu memleketi düşman işgaline kaptırmamak için ölmeyi göze alanların, öyle senin yanında durduğun gibi çağırdığında havaalanına gidip kot üstüne perdeli kumaştan kefen çekenlerin değil Çanakkale’nin dedesi kefensiz yatanların partisidir.

Atatürk senin için öldü. Senin için ölsün zaten Atatürk. Atatürk’ün adını anma sen.”

https://www.instagram.com/reel/C39Vcr2Kgwn/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r