Siyasi Dezenformasyon ve Filistin Gündemi: Hakikat Arayışı

Siyasi Dezenformasyon ve Filistin Gündemi: Hakikat Arayışı

ABONE OL
Nisan 22, 2024 14:44
Siyasi Dezenformasyon ve Filistin Gündemi: Hakikat Arayışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DİNİ SİYASETİN GÜNDEMİ: İSRAİL VE TÜRKİYE

Bazılarının dikkatini çekmek için aşağıya, kimin Mescid-i Aksa Hacısı olduğuna dair bir fotoğraf ekledim. 🇵🇸🇹🇷 Elbette ki #seyhansoylu FATİH
Ülkemizde Filistin için feryat edenlerin gerçekte ne yaptıklarını sorgulamak gerekiyor. Meclise vefa için, askere para vermek için koşanlar, AK Parti ve Erdoğan üzerinden rant sağlayanlar, diğer partilere ihanet edenler, makam elde etmiş olanlar, hepsi toplama kampı yeniden Refah Partisi’ne mi dönüşüyorlar? Ben #seyhansoylu’ya soruyorum, “MESCİD-i AKSA’ya KİMLER HACI OLDU?” veya savunduğunuz Filistin’e kaç kez gittiniz?

Hiçbiriniz ilk kıblemize gitmek ve birleşmek için çaba sarf etmediniz, değil mi? Filistin’e asker gönderelim diyenler, siz Mekke’ye, Suudi Arabistan’a giderken biz Mescid-i Aksa’da hacı olmaya devam ediyoruz. 3 kez ziyaret ettiğimiz gerçek kutsal toprak Kudüs için, yürüyüş ve oy peşinde harici ne yapıyorsunuz?

📌 Kendiniz paralı askerlik yaparken, neden fakir çocuklarımız Filistin’e savaşa gönderilsin? Sağlıklısın, maşaAllah Fatih ERBAKAN, seni Kudüs komutanı yaptım 😀 al Erdoğan’ın ihanetçilerini gönder savaşa… Ama kiminle savaşacaksınız? Adnan Hoca kızabilir, kediler küsebilir. 😃😃😃

📌 BEKARA KOCA BOŞAMAK KOLAY. Kendiniz paralı askerlik yaparken, halkın kınalı kuzularını FİLİSTİNE SAVAŞA göndermek kolay mı?

Sonra bir de LG BT’yi ağzınıza alıp halkı kin ve nefrete sürükleyen 3. cinsiyeti savunuyorsunuz. Yeter artık, öyle olaylar var ki, LG BT’li kardeşlerimiz daha sadık, milliyetçi ve vefalıdır.

Bu yüzden, Filistin ve LG BT üzerinden popülist siyaset yapmayı bırakın, gerçekleri araştırın, halka hizmet edin. Emin olun, bu ülkenin Mehmetçiği kanını son damlasına kadar verir. Paralı askerler bile bunu dile getirmeye gerek duymaz.

📌 BİR DE REFAHLILAR, HADİ FİLİSTİN HAKKINDA BİLGİ VERELİM, ORADA BEKLİYORUZ.

Mescid-i Aksa, Müslümanlar için kutsal bir mekandır ve Kudüs şehrinde bulunur. Tarihte Müslümanlar tarafından namaz kılınan ilk kıble olarak bilinir. “En uzak cami” anlamına gelen Mescidi-i Aksa’nın önemi büyüktür.

https://www.instagram.com/reel/C5-bds1KbS9/?utm_source=ig_web_copy_link

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r