Gerçeklerle Yüzleşme Zamanı

Gerçeklerle Yüzleşme Zamanı

ABONE OL
Mayıs 13, 2024 09:02
Gerçeklerle Yüzleşme Zamanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“ÇOCUKLARIMA ve GENÇLERE HİKAYE” adlı bölümdeki paylaşımı gördüyseniz, burada hikayenin devamını bulacaksınız.

Ölümüyle ilgili birçok şüphe var Tekin Kartal’ın ölümünde. Tek bir gerçeği hatırlatayım size. Ata sözlerine ve yaşanmış tecrübelere kulak verin, çocuklar. Hayatta geri dönüşü olmayan yollara sapmamak için okumaya devam edin. Okuyarak, daha az hata yapabilirsiniz.

Ancak, unutmayın ki, sadece okuyarak adam olunmaz. Vicdanlarınızı da geliştirin. Sizler profesör, doktor, mühendis, mimar, bilim insanı, hakim, savcı, polis olabilirsiniz; tabii ki öğretmen de olabilirsiniz.

Şimdi, sosyal medyada Tekin Kartal’a özenen gençlere sesleniyorum: Bu ağır bedelleri ödeyerek milyonlarca dolar sahibi olmak veya belirli bir çevrenin içine girmek, gerçekten hayal ettiğiniz şey mi? Rüzgâr gibi esmek, parlak hayatın içinde kaybolmak, gecenin karanlığında boğulmak, bunların hepsi mi istediğiniz?

Unutmayın, Tekin Kartal’ın bir annesi vardı. Bugün Anneler Günü ve o annesi, yolunu beklediği evladıyla kavuşamadı. Çünkü “Su testisi su yolunda kırılır” derler ya, işte bu atasözü gerçek hayatta da karşımıza çıkıyor.

Bu hafta, ağabeyinizin cenazesi var ve o, hasret kaldığı annesine kefeniyle geliyor. Siz çocuklarım, annenize layık bir şekilde giyinin ve onun yanına gidin.

https://www.instagram.com/reel/C63faTuK2pI/?utm_source=ig_web_copy_link

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r