Temiz Eller Operasyonu: Siyasetteki Güç Mücadelesinin Perde Arkası

Temiz Eller Operasyonu: Siyasetteki Güç Mücadelesinin Perde Arkası

ABONE OL
Mayıs 13, 2024 09:18
Temiz Eller Operasyonu: Siyasetteki Güç Mücadelesinin Perde Arkası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde “Temiz Eller Operasyonu” hakkında bir paylaşım yapmıştım. Emniyet, siyaset, eski ve yeni isimler arasında makam ve rant kavgaları, iftiralar ve yapay zeka ile hazırlanmış görüntü ve ses kayıtları gibi unsurların devreye girebileceğini belirtmiştim. Ve şimdi açıkça görülüyor ki, savaş başlamış durumda.

Belki de merak ediyorsunuz, kim bu Serdar Sertçelik? İktidara yapılan operasyonu açığa çıkarmak ona mı kaldı, yoksa gizli bir planın kurbanı mı? Peki Serdar Sertçelik kim? Detaylı bir bilgi paylaşımı yazmak zamanımıza yetmeyecek kadar uzun olur. Kısaca, Serdar…

Gelsin “Hayat Bildiği Gibi” dizisinde Gizem karakterini canlandıran Nilsu Berfin Aktaş’ın eşi. Kaçmış ülkeden? Nereye? Dubai üzerinden Uzakdoğu mu? Ve bu kişiyi ciddiye alıp yayınlanan telefon kaydını veren Ankara Emniyet Müdürlüğü Yardımcısı’nın gerçekten sesi mi? Yoksa yapay zeka ile AK Parti’ye operasyon mu çekiliyor? Kafalar yine karışık.

Halkımız, uzun yıllar sonra ilk kez CHP ile AK Parti liderlerini bir arada görünce barış ve umut hissettiğini söyledi. Peki halkımız bunları söylerken, asıl konuşulanlar ne? Odatv bu haberin detaylarını yazmış, Erk Acarer röportaj yapmış. İktidardan ve muhalefetten önemli isimler konuyu analiz ediyor ve yorumluyorlar. Bu videolar ve ses kayıtları birilerinin intikamı mı, yoksa gerçekten Cumhurbaşkanı’nın bazı kişilerin üstünü tamamen mi çizdiği mi? Tüm bunlar belirsizliklerle dolu.

Tek gerçek var: Halkımız, geçmişin hesabını değil, Türkiye için gelecekte neler yapabileceğimizi düşünüyor. Temiz Eller Operasyonu, İtalya’da bazı sonuçlar verdi. Türkiye’de de aynı sonucu almak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üzerindeki yüklerden kurtulmak gerektiğini işaret ediyor olabilir mi? Halk, bu yeni dönemde Cumhurbaşkanı’nın farklı bir profil çizmesine sempatiyle bakıyor. Çıraklıktaki Başbakan Erdoğan gibi… Özledik be özledik, Sn. Cumhurbaşkanı. Muhalefet ile kucaklaştınız, yeni anayasa, yeni barış süreçleri… Önce renk, din, mezhep, cinsiyet ve ideoloji gözetmeksizin… Makamlara değil, bu ilkeyi benimseyecek kişilerde görev bekliyoruz.

https://www.instagram.com/reel/C63m7_FKnJg/?utm_source=ig_web_copy_link

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r