Doğruluktan Şaşmayan Bir Mücadele

Doğruluktan Şaşmayan Bir Mücadele

ABONE OL
Mayıs 13, 2024 10:27
Doğruluktan Şaşmayan Bir Mücadele
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dinle Mustafa Uslu,

Benim bir fiyatım yok. Parayla satın alınamam. Sağlık sorunlarım var ve yaşım da uygun değil başka bir ülkeye kaçıp orada rahat yaşamak için. Aracımı bile 80 km/s hızla kullanırım ve trafik kurallarını ihlal etmem.

Benim tek amacım, senin gibi insanların peşine düştüğümde, kendime iftira atılması, hakaretler alınması veya mafyatik tehditlerle karşılaşmaktan korkmayan biri olmaktır. Eğer haksızlığa uğrarsam, öfkeyle hareket etmek yerine doğru ve adaletli bir şekilde hareket etmeyi tercih ederim.

Benim için hakaret davaları açılabilir, ama ben asla haksızlığa uğradığımda sessiz kalmam. Belgelerle cevap verir ve o kişilerin gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için mücadele ederim. Attığın iftiraları kanıtlayamayan kişi namerttir.

Dinle Mustafa, seninle ilgili hakaret etmedim ve asla onurumu satmadım. Ben sadece devletimin, milletimin ve geleceğimizin haklarını korumak için mücadele eden biriyim. Tek isteğim, dürüstlük ve doğrulukla hareket etmek ve ülkem için bir şeyler yapabilmek.

Benim için önemli olan tek şey Türkiye’dir. Şerefimle, onurlu bir şekilde bu vatan için çalışmak ve hizmet etmek istiyorum. Senin gibi kişilerin yurt dışına kaçırdığı haksız kazançların hesabını sormak için elimden geleni yapacağım.

Şimdi git, kime şikayet edersen et. Yüce Allah’ın ve Türk Devleti’nin yanında olduğumu biliyorum ve doğru olanın her zaman kazanacağına inanıyorum.

https://www.instagram.com/reel/C6zS_PdqZrx/?utm_source=ig_web_copy_link

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r