Şöhretin Bedeli: Bahar Candan’ın Hikayesi

Şöhretin Bedeli: Bahar Candan’ın Hikayesi

ABONE OL
Mayıs 29, 2024 07:00
Şöhretin Bedeli: Bahar Candan’ın Hikayesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eniştesinin Kurbanı
Eniştesi, “Hastayım, senin hesabına bir arkadaştan 200.000 TL para gelecek,” dediğinde Bahar Candan hesap numarasını verdi. Ancak, bir yıl sonra hesabına para geldiği için tutuklandı ve çete üyeliğiyle suçlandı.

Bahar Candan, “Alsana Haber” programındaki çılgınlıkları ve mantık sınırlarını zorlayan sözleriyle dikkat çeken bir karakter. Programda gördüğüm kesitlerden birinde, 12 kişilik kadroda en eğlenceli kişi olduğunu fark ettim.

Bu olayı ilk duyduğumda şok olmuştum. Detayları araştırıp ailesiyle görüştüğümde, Bahar’ın bu hatası yüzünden tutuklandığını öğrendim. “Bahar, nasıl böyle bir hata yaparsın?” dedim kendi kendime. Aslında Bahar’ın o çılgın, sosyetik ve bazen saf görünümü bir gösterinin parçasıydı. Bu karaktere öyle bir büründü ki, toplumun bazı kesimlerinden önyargı ve öfke topladı. Gerçek hayatta ise Bahar, çocuk ruhlu, insanlara ve hayvanlara yardım etmeyi seven biriydi.

Bazen şöhret, insanı kendi kimliğinden uzaklaştırıp istemeden başka bir karaktere dönüştürebiliyor. Bahar’ın bu durumu da tam olarak böyleydi.

Elbette Bahar’a kızanlar var, ama bir de “Z Kuşağı” olarak adlandırılan genç nesil ona bayılıyor. Bu çılgın hareketlerinin ekrana yansıması, gençler arasında büyük bir ilgi görüyor. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Biz orta yaş grubundakiler için bile Bahar, gençlik yıllarımızdaki Okan Bayülgen gece şovlarını hatırlatıyor. O zamanlar, ailelerimiz bizi yatmaya zorladığında bu programları kaçırmak istemezdik.

Bahar Candan, TikTok ve Instagram dahil tüm sosyal medyada en çok konuşulan kişilerden biri. Bazıları, “Bu kızı neden koruyorsun?” diyebilir. Ama yalan söyleyemem; Bahar bir hata yaptı ve eniştesinin kurbanı oldu. Eniştesi, “Birinden alacağım var,” diyerek parayı Bahar’ın hesabına havale ettirdi. Bu kız para aklamadı, sadece kandırıldı. Cezaevinde geçirdiği süre ona bir ders olmuştur.

Kısacası, Bahar’ı özledim. Umarım bu olay ona ders olmuştur.

https://www.instagram.com/reel/C7hudGAqZVX/?utm_source=ig_web_copy_link

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r